«Βροχή» οι προτάσεις παικτών από Ουκρανία & Ρωσία - Το όνομα που ξεχώρισε (vids)

«Βροχή» οι προτάσεις παικτών από Ουκρανία & Ρωσία - Το όνομα που ξεχώρισε (vids)

Όπως ήταν φυσιολογικό, αρκετοί Ουκρανοί και Ρώσοι παίκτες εκφράζουν την επιθυμία να εγκαταλείψουν τις χώρες τους που βρίσκονται σε «πόλεμο» και να αναζητήσουν σε άλλα πρωταθλήματα την ποδοσφαιρική τους στέγη.

Από τις πρώτες μέρες του πολέμου, άρχισαν οι ατζέντηδες να δραστηριοποιούνται έντονα και σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, (και) στον Παναθηναϊκό άρχισαν να σκάνε με αμείωτους ρυθμούς οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές ουκρανικής και ρωσικής καταγωγής.

Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζει εκείνο του στόπερ Γιάροσλαβ Ρακίτσκι που έμεινε την Τετάρτη ελεύθερος από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο 32χρονος, ο οποίος είχε 54  διεθνείς συμμετοχές με την Ουκρανία πριν αποσυρθεί από τις διεθνείς υποχρεώσεις το 2019, ζήτησε από τη Ζενίτ να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε τον Ιούνιο.




«Ο παίκτης ζήτησε την πρόωρη λύση του συμβολαίου του με τον σύλλογο λόγω μιας δύσκολης οικογενειακής κατάστασης», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ζενίτ.

«Ευχόμαστε ειλικρινά στην οικογένεια και τους φίλους του Γιάροσλαβ Ρακίτσκι να είναι καλά και, φυσικά, ελπίζουμε να συναντηθούμε στον αγωνιστικό χώρο».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News