Παναθηναϊκός: Τα μυστήρια με την 11άδα

Βαθμολογία Superleague: Πήρε εισιτήριο για τα πλέι οφ και στοχεύει ψηλότερα ο Παναθηναϊκός!

Ο φίλος του Παναθηναϊκού, δεν μπορεί να μείνει ικανοποιημένος όταν η ομάδα του δεν είναι σε θέση να διεκδικεί τίτλους.

Όμως το να μην μπορείς να φθάσεις στο μέγεθος σου, δεν σε δικαιολογεί να λειτουργείς …περίεργα κι αυτό συμβαίνει όταν σνομπάρεις τον πιο τρεχαλατζή σου μέσο ή όταν πας στο Αγρίνιο και κρατάς στον πάγκο τους πιο φορμαρισμένους σου επιθετικούς (Παλάσιος, Ιωαννίδη).

Κάτι που λείπει καιρό από τον κόσμο είναι να βλέπει στο γήπεδο τους πιο φορμαρισμένους και κατάλληλους για την περίσταση παίκτες.

Τις προάλλες ευτυχώς που ήρθε η άνετη νίκη επί της ΑΕΚ που θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις ώστε να ανανεωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου ενόψει πλέι-οφ.

Προφανώς η πρόκριση επί της Λαμίας στον τελικό του Κυπέλλου θεωρείται εκ των ουκ άνευ, εκεί όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος (ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός) δεν έχεις δικαίωμα να τον αντιμετωπίσεις με δέος!

Ίσα -ίσα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν 2/2 φέτος απέναντί σου σε ματς που δεν ήσουν χειρότερος, ενώ οι απέναντι παρότι διαφημίζονται υπερβολικά δεν έχουν βρει γκολ απέναντί σου επί 180΄.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News