Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: Χρειαζόταν παίκτης τύπου Σιμάο-Ζέκα

Διασυρμός και αποκλεισμός για... Ζέκα από ομάδα Β' Εθνικής!

Έχουμε την αίσθηση πως στον Παναθηναϊκό έγινε λανθασμένη επιλογή στους παίκτες που πρέπει να απαρτίζουν τον κεντρικό του άξονα.

Αυτή τη στιγμή με εξαίρεση τον Αλεξανδρόπουλο και βάζοντας αστερίσκους στην περίπτωση Κουρμπέλη για τους γνωστούς λόγους δεν υπάρχει μέσος να πάει επιθετικά στον αντίπαλο και να του βγάλει τη γλώσσα έξω από το στενό μαρκάρισμα.

Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Γκασίνοβιτς, Λούντκβιστ είναι πιο δαντελένιοι, ενώ ο Πέρεθ παίζει περισσότερο με το μυαλό.

Ο Ισπανός είναι άριστος στις τοποθετήσεις του μα δεν διακρίνεται για τα τρεξίματά του.

Σύμφωνοι, στα περισσότερα παιχνίδια παίζεις με αντιπάλους μαζεμένους μπροστά στα καρέ τους και θες τεχνίτες για να σπάσεις τα ταμπούρια, όμως στα πλέι-οφ με τα ντέρμπι να είναι το ένα πίσω από το άλλο δεν νομίζουμε πως θα…χάλαγε τον Ιβάν να είχε 2-3 παίκτες με χαρακτηριστικά Σιμάο ή Ζέκα.

Αλλωστε στην κατάσταση που είναι σήμερα η ομάδα δεν χρειάζεται να παίξει καλή μπάλα στα μεγάλα παιχνίδια αλλά να κάνει το παν για να μην πιάνεται κορόιδο χάνοντας βαθμούς χωρίς να είναι χειρότερη του αντιπάλου. Πόσες φορές έχει συμβεί αυτό φέτος;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News