ΟΦΗ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κρήτη αναζητώντας αντίδραση.

Οι «πράσινοι» πηγαίνει στο «Γεντί Κουλέ» για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (17:15), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από ήττα-σοκ εντός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης (0-1), χάνοντας έδαφος στην βαθμολογία. Ζητούμενο η αντίδραση και το τρίτο φετινό διπλό, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι Κρητικοί προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες και δίνουν «μάχη» για να μπουν στην εξάδα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μέσα στην έδρα της αποτελεί δύσκολο εμπόδιο, παρότι αυτό δεν αποτυπώνεται πλήρως στα νούμερα (2-5-3).

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 17:15. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport3HD.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Γκατσίνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News