Ντέρμπι «αιωνίων» στο κάστρο της Λεωφόρου - Τι ώρα παίζει το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννενα 2-0 (Highlights/vid)

Με στόχο να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον Ολυμπιακό (19:30), για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» εντός έδρας έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο (7-1-1). Επίσης, φιλοδοξούν μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Βόλο να δώσουν την υπέρτατη χαρά στους φιλάθλους τους, με μία νίκη επί του μισητού αντιπάλου. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εντός έδρας δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο (5 τέρματα παθητικό) και σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία (22 γκολ).

Στο κομμάτι της παράδοσης, δύο από τα τέσσερα τελευταία ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού «κόλλησαν» στην ισοπαλία (1-1, 0-0). Πέρσι στα πλέι οφ οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 4-1, ενώ στην κανονική διάρκεια οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 2-1 και έσπασαν το αήττητο του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος η αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ 0-0.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με την σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30.

Ο Μπρινιόλι εμφανίστηκε σε καλή ψυχολογία ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης.

«Μακάρι να μην χρειαστεί και πολύ η παρουσία μου και να είναι όσο το δυνατόν λιγότερη. Ελπίζω να κερδίσουμε, διότι στη διάρκεια του προηγούμενου αγώνα, δυσκολευτήκαμε κάπως. Ευελπιστώ σε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή. Με ή χωρίς φιλάθλους αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε είναι μια καλή εμφάνιση, ώστε οι φίλαθλοι μας να χαρούν όπου και να είναι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News