ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Αποδοκιμασίες κατά παικτών: «Παναθηναϊκός είναι ρε»

Να αξιοποιήσει το μομέντουμ και να συνεχίσει το σερί…

O Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Το «τριφύλλι» με δυνατή ψυχολογία έπειτα από τις τρεις διαδοχικές νίκες, πατάει γερά στα πόδια του και θέλει να πλησιάσει περαιτέρω την πρώτη τριάδα. Η ΑΕΚ έρχεται από νίκη στο Κύπελλο επί της αδύναμης Κηφισιάς (4-0), ενώ εντός έδρας είναι αποτελεσματικά για την ώρα (6-0-1).

Τα ντέρμπι με γηπεδούχο την ΑΕΚ συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες με σφικτά σκορ. Την τελευταία τριετία στο ΟΑΚΑ η «Ένωση» μετράει μόλις μια νίκη (1-0), τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία (0-0, 1-1, 1-1) και οι «πράσινοι» επικράτησαν πέρυσι 1-2.

Σέντρα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 19:30. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από το CosmoteSport 1HD.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Θέλαμε τη νίκη και ένα καθαρό σκορ, πετύχαμε ένα στα δύο. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τις κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει και έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά και με τη διάρκεια θα είμαστε ευχαριστημένοι, όχι με 1-2 καλά αποτελέσματα. Ήταν σημαντικό που βάλαμε δεύτερο γκολ. Μυρίστηκα ότι ο αμυντικός θα ανοίξει την μπάλα, έκλεψα την μπάλα, είδα τον τερματοφύλακα πώς κινείτο και σκόραρα», τα λόγια του Αλεξανδρόπουλου μετά την επικράτηση επί του Βόλου στο Κύπελλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News