Ντέρμπι στη Λεωφόρο και απαντήσεις – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Το λεπτό ζήτημα για το είδος της τιμωρίας του Παναθηναϊκού

Πανέτοιμος για το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι της σεζόν ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (7/11, 19:30) στην Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Πρώτο εντός έδρας ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος… διψάει για τη νίκη!

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ, σε ένα ματς στο οποίο δεν έπεισαν με την απόδοσή τους. Πρώτη… μαύρη κηλίδα των εμφανίσεων επί Λεωφόρου, αφού ως την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός είχε το «απόλυτο» των νικών με 3/3 και 13-2 συντελεστή τερμάτων.

Η επιστροφή στις πολύ δυνατές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος προετοιμάζει τους παίκτες του καταλλήλως.

Τη δική του τρομερή στήριξη θα δώσει και ο κόσμος, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ακούγεται, μάλιστα, έντονα ότι η «πράσινη» εξέδρα θα έχει παλμό και χρώμα βγαλμένο από… χρυσές εποχές.

 Όλα για όλα, λοιπόν, για τη νίκη στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ οι «πράσινοι». Σέντρα στον αγώνα στις 19:30 της Κυριακής, με την προσδοκώμενη νίκη να φέρνει το «Τριφύλλι» ένα βήμα πιο κοντά στον αποψινό αντίπαλο και την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version