Τουρνουά στην Ολλανδία - Νικητές οι «πορτοκαλί» με πολλά γκολ (vid)
O Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφιέρωσε την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (28/07) σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης (πολλά μικρά σπριντ για βελτίωση της «έκρηξης» των παικτών) και παιχνίδια σε μικρό χώρο, περιμένοντας απ’ τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν στο γήπεδο όσα δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες σε πρέσινγκ και κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Σέρβος τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε εξάδες και δούλεψε πρώτα σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, με δύο μπαλαντέρ, ενώ το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε μίνι τουρνουά τεσσάρων σε δύο «μισά» γήπεδα, με όριο μάξιμουμ τριών επαφών.
Αυτήν την φορά, ο Γιοβάνοβιτς δεν έκανε «παρεμβάσεις» στα μίνι διπλά, αλλά κάθισε και παρακολουθούσε σιωπηλά και τα δύο γήπεδα εναλλάξ, για να τσεκάρει κατά πόσο γίνονταν πράξη, τα πράγματα που είχαν δουλευτεί τις προηγούμενες ημέρες.
«Νικητές» στο τουρνουά αναδείχθηκαν οι “πορτοκαλί”, δηλαδή η ομάδα που αποτελείτο απ’ τους Χριστογεώργο, Κώτσιρα, Πέρεθ, Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλο, Αθανασακόπουλο, Καμπετσή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νικόλας Πατέρας: «Ο Αλαφούζος έχασε δύο πρωταθλήματα από διαιτησίες» (vid)
- «Ο Αλαφούζος θεωρεί σε μεγάλο βαθμό πως έχει εξαπατηθεί» (vid)
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αποζημίωση του Μπενίτεθ αν απολυθεί τώρα
- Μίχος: «Βασικός υποψήφιος ο Βόκολος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Τσάρλι: «Ο Αλαφούζος δεν έχει την παραμικρή επαφή με τον Μπενίτεθ» (vid)