Παναθηναϊκός φιλικά: Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων - Θρίλερ με τη μετάδοση

Παναθηναϊκός: Φοβερό στιγμιότυπο στην προπόνηση

Οριστικοποιήθηκε το τελικό πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Θρίλερ μρ την τηλεοπτική μετάδοση.

Εκλεισε η εκκρεμότητα με το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία θα αντιμετωπίσει μεθαύριο Πέμπτη στις 19.00 ώρα Ελλάδας την Αλ Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία. Το ματς θα γίνει στο προπονητικό κέντρο όπου κάνει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός στο Χορστ.

Ετσι πλέον κλείνει το πρόγραμμα των φιλικών για τους πράσινους… Μετά την Αλ Τααβόν θα παίξουν την Κυριακή 25 Ιουλίου με την Αλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και το τέταρτο και τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία θα είναι το Σάββατο 31 Ιουλίου με τη Φένλο του Γιώργου Πακουμάκη.

Μετά την επιστροφή στην Ελλάδα θα έχουμε άλλα τρία φιλικά. Στις 6 Αυγούστου στη Λεωφόρο με την τουρκική Μπασακσεχίρ, στις 10 Αυγούστου πάλι στη Λεωφόρο με τον Απόλλωνα και στις 14 Αυγούστου το μεγάλο φιλικό με τη Μίλαν στην Τεργέστη.

Αναφορικά με την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε εικόνα από το… νέο Παναθηναϊκό και τις επόμενες ώρες θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News