Παναθηναϊκός: «Εκνευρισμός Αλαφούζου με Αλτάι λόγω Χατζηγιοβάνη»

Παναθηναϊκός: «Εκνευρισμός Αλαφούζου με Αλτάι λόγω Χατζηγιοβάνη»

Μπορεί η Αλτάι να επιμένει για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ωστόσο ο παίκτης έχει πρώτα το μυαλό του στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Το ενδεχόμενο μίας τρίτης πρότασης της τουρκικής ομάδας για τον διεθνή εξτρέμ παραμένει… ορθάνοιχτο, όπως επισημαίνουν και τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, αναφέροντας ότι η Αλτάι σκέφτεται να δώσει το 1,5 εκατ. ευρώ της άτυπης ρήτρας που έχει ο παίκτης.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, το θέμα πλέον θα περάσει στον ίδιο τον 24χρονο ο άσο, ο οποίος πάντως, επί του παρόντος, έχει το μυαλό του στον Παναθηναϊκό και δείχνει απόλυτα θετικός να συζητήσει για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2024.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται εκνευρισμένος από την εβδομαδιαία των Τούρκων, διότι με αυτόν τον τρόπο ασκείται πίεση ώστε να ανεβάσει την προσφορά του προς τον παίκτη, προκειμένου να ανανεώσει με την πράσινη φανέλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News