Μεταγραφές: Στη θέση 9 δεν γίνεται να ρισκάρεις

Μεταγραφές: Στη θέση 9 δεν γίνεται να ρισκάρεις

Επειδή με το ζόρι φέτος Καρλίτος και Μακέντα ξεπέρασαν ΜΑΖΙ τα 15 (!) γκολ, είναι μάλλον σίγουρο πως η ομάδα δεν θα πει όχι σε παραχώρησή τους.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι πως στη συγκεκριμένη θέση την επόμενη σεζόν δεν μπορεί να ρισκάρει ο Παναθηναϊκός, πρέπει να ψάξει για μία λύση που θα δημιουργεί ασφάλεια.

Επιθετικό δηλαδή που θα έχει πίσω του “γεμάτη” χρονιά. Καταλαβαίνετε πως δεν υπάρχουν επιθετικοί αξιόλογοι που να κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτή την εποχή.

Είναι η θέση τέτοια που τα γκολ τα αγοράζεις και μάλιστα πληρώνοντας αδρά. Όποιος έχει σεζόν με γκολ πίσω του, έχει και βαρβάτο συμβόλαιο.

Το μοναδικό που μπορείς να ελπίζεις αν θες να προσελκύσεις καλό όνομα είναι να ψάξεις στην αγορά των δανεικών.

Επειδή στις περισσότερες ομάδες στην κορυφή της επίθεσης παίζει ένας και οι επιθετικοί είναι πανάκριβοι, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν εξασφαλίσει θέση βασικού και ψάχνονται για να δοθούν δανεικοί.

Έχοντας ως δεδομένο πως αγορά καλού φορ δεν μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, το πιθανότερο είναι να ψωνίσει από την δεξαμενή των δανεικών, σε περίπτωση φυσικά που κάποια από τα “βαριά” συμβόλαιά του… χαιρετήσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News