Μεταγραφές: Κλασάτος στόπερ δίπλα στον Σένκεφελντ, πρώτη αλλαγή ο Βέλεθ!

Βέλεθ: "Παίζω με πόνους"

Μοιάζει αστείο στην κατάσταση που είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός να αναλύουμε αγωνιστικά την επόμενη σεζόν, αλλά μεταξύ μας το προτιμάμε από το να μελαγχολούμε διαρκώς αναλογιζόμενοι πόσο έχει μπλέξει η ομάδα με το διοικητικό.

Του χρόνου λοιπόν απαιτείται πάση θυσία βελτίωση των τρεξιμάτων, το ζητούμενο είναι ο Παναθηναϊκός να μπορεί να κρατήσει την μπάλα ψηλά για πολύ ώρα και να υπάρχει η κατάλληλη ανασταλτική λειτουργία, όταν αυτή θα χάνεται.

Όχι όπως φέτος που κάθε φορά που ο αντίπαλος κατέβαινε τη σέντρα κρύβαμε το πρόσωπό μας.

Με την επιστροφή Κουρμπέλη θεωρητικά εξασφαλίζεις λιγότερα λάθη στην αρχική προσπάθεια ανάπτυξης, ενώ το ρόστερ διαθέτει μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών που έχουν δυνατότητα να κάνουν ποιοτικές επιλογές, χωρίς εύκολα λάθη στη μεταφορά μπάλας.

Για να έχουν νόημα αυτές οι κινήσεις, όμως, χρειάζεται απαραίτητα ένας κλασάτος στόπερ που θα σταθεί δίπλα στον Σένκεφελντ (όταν αποθεραπευτεί ο Ολλανδός), μεταφέροντας τον Βέλεθ στον πάγκο ως πρώτη αλλαγή.

Με ποιοτικό στόπερ και καλύτερη δουλειά στη φυσική κατάσταση του χρόνου αποκλείεται να έχεις τα φετινά χάλια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News