Προς συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο - Πού «κολλάει» το θέμα

Μισό εκατ. ευρώ στα πόδια του Αλεξανδρόπουλου από τον Ντρεοσί!

Είναι θέμα χρόνου για τον Παναθηναϊκό να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει στο οικονομικό, αλλά να έχουν «κολλήσει» στη ρήτρα αγοράς.

Οι πράσινοι έχουν ως προτεραιότητα να ανανεώσουν τον Αλεξανδρόπουλο για τα επόμενα χρόνια, καθώς ο 20χρονος Έλληνας διεθνής αποτελεί το μεγαλύτερο πρότζεκτ του Τριφυλλιού στην παρούσα στιγμή.

Το σημαντικότερο όλων, είναι πως ευρέθη η «χρυσή τομή» στο οικονομικό με ένα ποσό που δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες στα συμβόλαια των ταλέντων του Τριφυλλιού (κοντά στις 150.000 ευρώ θα είναι οι απολαβές του).

Από κει και πέρα, δεν έχουν γίνει οι ανακοινώσεις, καθώς το θέμα έχει «κολλήσει» στη ρήτρα αγοράς. Η πλευρά του Αλεξανδρόπουλου επιθυμεί αυτή, να «πέσει» πιο χαμηλά από τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να «ανεβάσει» το ποσό, υπολογίζοντας τις προοπτικές εξέλιξης του ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News