«Αυτόν» τον προπονητή ΠΡΕΠΕΙ να εμπιστευτεί ο Αλαφούζος!

«Αυτόν» τον προπονητή ΠΡΕΠΕΙ να εμπιστευτεί ο Αλαφούζος!

Καθόμαστε και συζητάμε για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λάζλο Μπόλονι, χωρίς να εστιάζουμε στα βασικά.

Ο Παναθηναϊκός από το αλφάβητο του ποδοσφαίρου έχει πλήρη μεσάνυχτα κι όλα αυτά εν έτη 2021.

Καταρχάς και μόνο ότι ανά εξάμηνο αλλάζει τεχνικό διευθυντή αρκεί.

Το κλαμπ δεν διαθέτει σταθερό διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος που θα χαράξει φιλοσοφία, δεν διαθέτει καν τμήμα scouting, δεν έχει δικούς του γιατρούς, γυμναστές κι επιτελείο ανάλυσης γενικά δεν έχει πυρήνα ανθρώπων που να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες.

Οι περισσότεροι τεχνικοί διευθυντές που προσλήφθηκαν τα τελευταία χρόνια κοίταξαν μονάχα τι παίκτες θα φέρουν, ενώ ο Γιάννης Σαμαράς που έκανε σπουδαία δουλειά στην ακαδημία εκδιώχθηκε, το ίδιο κι οι Βονόρτας, Ταράσης, Φραντζέσκος, Ουζουνίδης, Δώνης, άνθρωποι που ξέρουν τι πάει να πει Παναθηναϊκός και που παρήγαγαν έργο.

Ακόμα περιμένουμε πότε ο Γιάννης Αλαφούζος θα λειτουργήσει με ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα των ημερών που είναι ο νέος κόουτς προφανώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κανονικό προπονητή, άνθρωπο να ξέρει την δουλειά, να έχει εμπειρία, να μπορέσει να εμπνεύσει και να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News