Παναθηναϊκός: Είναι αυτός προπονητής για το τριφύλλι;

Παναθηναϊκός: Είναι αυτός προπονητής για το τριφύλλι;

Μας αρέσει που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ το όνομα του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον Παναθηναϊκό.

Θυμόμαστε το 2012 όταν είχε έρθει στη χώρα μας ο Πορτογάλος ενώ ακούγονταν τα συνηθισμένα σε τέτοιες περιπτώσεις «ευλογημένος ο ερχόμενος» είχαμε διαβάσει σε στοιχηματικό έντυπο από γνώστη του πορτογαλικού πρωταθλήματος ότι η σχέση του με τους λιμανίσιους θα τελείωνε σύντομα.

Το ανέφερε αυτό ένας άνθρωπος που είχε δει κάμποσα παιχνίδια της Μπράγκα κι ήταν σίγουρος για την μη μακροημέρευση του κόουτς στο λιμάνι.

Είχε κάνει τότε μια δήλωση ο Ντουγκλάο (ο θηριώδης στόπερ της Καβάλας), ο μόνος γνωστός που είχε δουλέψει μαζί του, που είχε κάνει αίσθηση: «Δεν του αρέσει η ένταση, αλλά η ηρεμία» είχε πει ο Βραζιλιάνος.

Τελικά ο Ζαρντίμ απολύθηκε ως πρώτος και …αήττητος διότι ο κόσμος που εξακολουθούσε να πηγαίνει στο Καραϊσκάκη δυσκολευόταν να κρατήσει τα χασμουρητά του. Μετά πήγε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και δούλεψε καλά, όπως και στη Μονακό.

Είναι ένας καλός προπονητής που όμως δεν κάνει για τον σημερινό Παναθηναϊκό όπου ακόμα ουδείς είναι βέβαιος ποιος κάνει κουμάντο!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News