Παναθηναϊκός - ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Είδε... αστερά-κια με συμβολή Γκορτσίλα ο Παναθηναϊκός

Αν δεν κερδίσει χάθηκε…

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (9/5,19:30) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Παναθηναϊκό, αφού ήρθε ισόπαλος (2-2) την περασμένη αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης, στη Λεωφόρο. Κακή διαιτησία από τον Γκορτσίλα, ο οποίος εξάντλησε την αυστηρότητά του στο κουφάρι του Τριφυλλιού.

Στο -3 η διαφορά από την 4η ΑΕΚ και τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έτσι το μόνο που θέλει ο Παναθηναϊκός απόψε είναι νίκη, για να ελπίζει σε επίτευξη του στόχου στις αγωνιστικές που απομένουν.

Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 1HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Μπόλονι μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Αυτό το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί καθόλου. Ίσως ακουστεί λίγο γελοίο αυτό που θα πω αλλά πιστεύω ότι κάναμε έναν καλό αγώνα. Μια καλή παρουσία με καλή τοποθέτηση και κατοχή, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Βεβαίως η αλήθεια είναι ότι χάσαμε και πάρα πολλές φάσεις. Ο αγώνας ήταν αρκετός για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε μια νίκη. 

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Η αλήθεια είναι ότι υποφέραμε από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε το οποίο θα το χαρακτήριζα αφελές, εύκολο. Και μετά το πέναλτι εις βάρος μας δεν το σχολιάζω…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News