Η αμαρτία με τον Μολό και ο νέος ρόλος!

Μολό: «Δεν γνωρίζω αν θα είναι τα τελευταία μου παιχνίδια, αλλά...»

Ο Γιόαν Μολό πόσταρε ότι θα ήθελε πολύ να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Έχει δεχτεί πολλά επαινετικά σχόλια φέτος για το φιλότιμο και την αγωνιστικότητά του η αλήθεια όμως είναι πως σαν δεξί μπακ δεν θα κάνει ποτέ καριέρα.

Ο Μπόλονι που τον πίστεψε χαιρετά σε λίγες μέρες και το ρόστερ από εξτρέμ είναι γεμάτο. Ο προβληματικός φετινός ΠΑΟ δεν βοήθησε στην εξέλιξη του Γάλλου.

Το παιδί αμυντικά την θέση του πλάγιου αμυντικού δεν την έχει, δεν είναι κι ούτε θα γίνει ποτέ του πλάγιος αμυντικός.

Ξέρει μπάλα, έχει καλά χτυπήματα, γλυκιά σέντρα και στημένα, όμως δεν μπορεί να μαρκάρει winger στο ένας με έναν, δεν ξέρει πώς να παίρνει την κίνηση που γίνεται στην πλάτη του.

Είναι αμαρτία που σπαταλάει χρόνο σε θέσεις που δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά σε παιχνίδι με μπάλα και χωρίς. Σαν δεξί μπακ υποτίθεται φέτος ότι θα είχε συμμετοχές μόνο σε παιχνίδια ξεκούρασης του Φακούντο Σάντσες.

Είναι αμαρτία που την τρέχουσα σεζόν χαραμίστηκε στην άμυνα ενώ το παιδί έχει ποιότητα να κάνει όμορφα πράγματα πιο μπροστά. Δεν του έχουν βρει ακόμα τον ρόλο του, αν πάντως συνεχίσουν να τον χρησιμοποιούν σαν πλάγιο οπισθοφύλακα θα τον εκθέσουν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News