Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκος 3-1 (Highlights/ video)

Νίκη για να ελπίζει…

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (25/4,19:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Παναθηναϊκό, αφού ήρθε ισόπαλος (0-0) την περασμένη αγωνιστική στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Σφαγιαστική διαιτησία από τον Γκεστράνιους και τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Καρλίτος στο φινάλε.

Στο -4 η διαφορά από την 4η ΑΕΚ και τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έτσι το μόνο που θέλει ο Παναθηναϊκός στα εναπομείναντα ματς είναι ένα θαύμα.

Το Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 2HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Διούδης μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ:

«Μόνο πικρή αίσθηση μας αφήνει το αποτέλεσμα. Ήρθαμε με μόνο στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν σαν τελικός για μας. Νομίζω ότι το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη από τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να δημιουργήσουμε σωστά. Το καταφέραμε σε κάποιες περιπτώσεις. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει χαρούμενους, αλλά δυσκολεύει το έργο μας για τη συνέχεια.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ο διαιτητής μας είπε ότι έκανε λάθος και βιάστηκε να σφυρίξει. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί προσωπικά. Πλέον στην εποχή του VAR που ζούμε είναι ακόμη πιο εύκολη η δουλειά του διαιτητή. Ένα τέτοιο λάθος δεν δικαιολογείται και θεωρώ πως κάνει πιο δύσκολο το έργο μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News