Πένθος για τον Μπόλονι - Το «αντίο» σε κοντινό του πρόσωπο

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Βόλου

Ο Λάσλο Μπόλονι αποχαιρέτησε τον πολύ καλό του φίλο, Εμερίκ Χαλμάγκι, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τη Μ. Δευτέρα. 

Η ρουμανική ιστοσελίδα «zi-de-zi.ro», βρήκε τον Μπόλονι, ο οποίος μίλησε για τον Χαλμάγκι. «Ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, ο οποίος αξίζει τον σεβασμό μας από τους ανθρώπους του Târgumireș και πέρα. Υπάρχουν πολλές αγαπημένες αναμνήσεις του Δρ Halmágyi, αλλά θα ήθελα να σταθώ σε μερικές από αυτές, ίσως λιγότερο γνωστές.

Υπάρχουν, στην πραγματικότητα, μερικά αποσπάσματα από το αυτοβιογραφικό βιβλίο στο οποίο εργάζομαι και στο οποίο, προφανώς, είναι παρών ο Δρ Halmágyi. Τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως άνθρωπος, ο Δρ Halmágyi Imre έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή πολλών από εμάς. Ας τιμήσουμε τη μνήμη του», ήταν τα λόγια του Μπόλονι για τον άτυχο άνθρωπο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News