Ενδεκάδα: Θα προτιμήσει την έκπληξη ο Μπόλονι;

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Βόλου

Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του Λάσλο Μπόλονι η επιλογή του Αγιούμπ στη θέση του Σανκαρέ για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος προπονητής είδε στο ματς με τον Άρη τον Σανκαρέ, μεν να σκοράρει, αλλά φάνηκε πως δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ειδικότερα, όταν το ματς με τον Άρη έγινε υψηλής απαιτητικότητας, έπειτα από το αριθμητικό μειονέκτημα που απέκτησαν, ύστερα από την αποβολή του Μαουρίσιο.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι «τελικός» και δύσκολα σε αυτόν, δεν θα συμμετάσχει ο Σανκαρέ. Το ζήτημα είναι, αν αυτό θα γίνει από την αρχή του παιχνιδιού, ή σαν λύση από τον πάγκο.

Ο Αγιούμπ, κι αυτός με τη σειρά του, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με τον Σενεγαλέζο χαφ, αλλά η διαφορά είναι πως ο Ολλανδομαροκινός δεν αγωνίστηκε με τους Θεσσαλονικείς, οπότε, είναι ξεκούραστος και θα ‘χει ενδεχομένως, μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι του.

Η διαφορά των δυο παιχνιδιών (με Άρη και ΑΕΚ) – επί της ουσίας – χρονικά, είναι 48 ώρες και ο Μπόλονι δεν έχει πολλά περιθώρια, από το να διαλέξει τον πιο ετοιμοπόλεμος, δεδομένου ότι ο Μαουρίσιο είναι τιμωρημένος, οι Νιάς και Βέλεθ θα παίξουν ως στόπερ, ενώ ο Κουρμπέλης είναι – ως γνωστόν – τραυματίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News