Παναθηναϊκός: Με ένα δίλημμα η πρόβα ενδεκάδας ενόψει ΑΕΚ

Όχι ρε Διούδη! - Πικρή ήττα στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής play off με αντίπαλο την ΑΕΚ (21/4, 19:30, ΟΑΚΑ).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, ενώ ειδικό πρόγραμμα κάνει ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Καμπετσής.

Με ένα δίλημμα η πρόβα ενδεκάδας ενόψει ΑΕΚ

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Πούγγουρα, Βέλεθ, Μολό και Χουάνκαρ.

Στο κέντρο θα δούμε τους Νιάς, Αλεξανδρόπουλο και Σανκαρέ.

Τέλος, στην επιθετική τριάδα σίγουροι είναι οι Βιγιαφάνιες και Μακέντα, με μία θέση να παίζεται ανάμεσα σε Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News