Παρασκήνιο: Η αντίδραση παικτών-Μπόλονι προς τον Διούδη

Διούδης: "Αρμόδιος ο προπονητής να δώσει λύσεις"

Για τον Σωκράτη Διούδη έχουν ειπωθεί πολλά! Η ουσία είναι ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν είναι στα… πάνω του το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι αν δεν ήταν αυτός, ο Παναθηναϊκός τώρα μπορεί να μην διεκδικούσε την έξοδό του στην Ευρώπη.

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη, όπου έκανε ξανά λάθος (όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), η αντίδραση των συμπαικτών του, αλλά και του Λάζλο Μπόλονι ήταν «πέσουν πάνω του» και να τον στηρίξουν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Livesport, η Διούδης έχει την απόλυτη στήριξη του Μπόλονι και των συμπαικτών του. Του έχουν εκφράσει την εμπιστοσύνη τους όπως συνέβη και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ αφού ο προπονητής θα τον στηρίξει μέχρι τέλους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News