Με Κουρμπέλη στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός - Πότε παίζουν Μαουρίσιο, Σανκαρέ

«Μαγεία» Ζαγαρίτη, 0-2 ο Κουρμπέλης! (vid)

Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του καθ’ όλη τη διάρκεια της εφετινής χρονιάς, ωστόσο, η τελευταία διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων, αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τους «πράσινους» και τις «επιστροφές» που αναμένουν ενόψει της συνέχειας των πλέι-οφ.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Κουρμπέλης, που έχει μείνει εκτός αγώνων απ’ τα μέσα Δεκεμβρίου λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς και προσαγωγούς (έκανε επέμβαση στις 20 Ιανουαρίου), αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να «μπει» στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ήδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακολουθεί διαρκώς πιο έντονο πρόγραμμα, ανεβάζει καθημερινά «στροφές» κι αναμένεται να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς, θέτοντας υποψηφιότητα (εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο) για να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 4 Απριλίου, για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα αναμένεται να κόψει την Τετάρτη (24/03) τα ράμματα στο γόνατο, μετά την αρθροσκόπηση αποκατάστασης της ρήξης μηνίσκου, στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή (19/03) και θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής (11/04), με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο συγκεκριμένο ματς, αναμένεται να είναι 100% έτοιμος και ο Γιουνούς Σανκαρέ, μετά και τη δική του αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο, ανεβάζοντας σιγά-σιγά ρυθμό μέσα στο πρόγραμμά του τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News