Βοτανικός: Προχωρούν οι απαλλοτριώσεις

Έτσι θα είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού - Η αποκάλυψη κατασκευάστριας εταιρείας (pics)

Σύμφωνα με έγγραφο από συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου ΑΘηναίων, αποφασίστηκε η επανεπιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε ιδιοκτησίες επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου 93, στο Βοτανικό.

Η σελίδα «Παναθηναϊκός – Λεωφόρος – Βοτανικός» στο Facebook, έφερε στη δημοσιότητα το έγγραφο που πιστοποιεί την επανεπιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στην ευρύτερη περιοχή αναρτήθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο, την Τετάρτη 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση από το Συμβούλιο 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Αυτό σημαίνει ότι στο δεσμευμένο για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, όπου υπάρχουν ιδιοκτησίες τρίτων, προχωρούν οι διαδικασίες για την απαλλοτρίωσή τους, ώστε η κυριότητα να περάσει στον Δήμο Αθηναίων .

Δείτε το έγγραφο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News