«Ματώστε» τη φανέλα για τη νίκη! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς μονόδρομο για το Τριφύλλι…

Τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Superleague με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (14/3, 19:00). Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται στο κυνήγι (-5) του αποψινού αντιπάλου του για την 4η θέση.

Ο εναπομείναντας στόχος του Παναθηναϊκού γι’ αυτή τη σεζόν δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω των πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι πράσινοι είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 5 σερί ματς (0-1-4) σε όλες τις διοργανώσεις.

Παραμένει εκτός ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης, που αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, ενώ νοκ-άουτ έχει τεθεί και ο Φραν Βέλεθ. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. 

Σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ απόψε στις 19:00.

Μπόλονι για Παναθηναϊκό και Ελλάδα

«Ήταν μια εύκολη απόφαση, την οποία πήρα αμέσως. Όταν ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα, καθώς ήξερα την ομάδα και είχα ήδη ενημέρωση. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες αλλά κολακεύτηκα από την πιθανότητα να τον βοηθήσω να ξαναμπεί στο σωστό μονοπάτι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σημαντική ομάδα στην Ευρώπη αλλά έχασε την δύναμή του. Σιγά σιγά θέλει να επιστρέψει. Είναι μια δουλειά ελκυστικά και παράλληλα ρίσκο. Η Ελλάδα είναι σαν την Πορτογαλία. Δεν υπάρχει υπομονή, η έλλειψη υπομονής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις σε αυτά τα θέματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News