Ανατροπή και πρόκριση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός 2-1 (Highlights/vid)

Νίκη-ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο μόνος στόχος για τον Παναθηναϊκό!

Παιχνίδι δίχως αύριο για τον Παναθηναϊκό. Τελικός μέχρι τον επόμενο, αφού το Κύπελλο Ελλάδος αποτελεί δεδομένα στόχο για το «τριφύλλι». Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, αλλά μόνο στα χαρτιά.

Ο Παναθηναϊκός, σαφώς πιο ποιοτικός από τον αντίπαλό του, έχει χτίσει νικηφόρο σερί στα τελευταία εντός έδρας ματς του με τους Ηπειρώτες. Αυτό το σερί θέλει να διευρύνει, για να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και να μάθει αντίπαλο για να πάει τελικό.

Εκτός απροόπτου επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Σένκενφελντ και Σανκαρέ, δύο αναμφίβολα ποιοτικές και σίγουρες λύσεις για τους γηπεδούχους. 

Σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα απόψε στις 20:00.

Ο Φραν Βέλεθ για τον επαναληπτικό:

«Απλώς να…  νικήσουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς, είναι όντως σαν τελικός για εμάς. Χάσαμε μία σημαντική ευκαιρία κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, διότι έρχεται ένας άλλος πολύ σημαντικός αγώνας την Τετάρτη για το Κύπελλο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σαν να είναι ένα απλό παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε μέσα, έχοντας στο μυαλό μας από το πρώτο λεπτό μόνο το πώς θα φτάσουμε3 στη νίκη. Μετά θα ασχοληθούμε με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News