Στη Λεωφόρο κανένας δε γλιτώνει – Σούπερ στοίχημα για το ντέρμπι

Καρλίτος: "Είχα προτάσεις να φύγω, αλλά..."

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League, με φόντο την τετράδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο…

Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι θέλουν, όσο τίποτα άλλο, να κλείσουν οριστικά την κακή παρένθεση της περασμένης εβδομάδας και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Σε αυτή τους την προσπάθεια έχουν σύμμαχο την απόρθητη επί τρεις μήνες Λεωφόρο (5-2-0) και την αποτελεσματικότητά τους εκεί (σκόραραν 2 γκολ στα 5/7 τελευταία).

Οδηγός για τους «πράσινους» πρέπει να αποτελέσει η εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πρέσινγκ και τα υψηλά επίπεδα έντασης είναι στοιχεία που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ασταθή και ευάλωτη αμυντικά ΑΕΚ. Διόλου τυχαίο ότι η τελευταία δέχτηκε ακριβώς δύο γκολ στα 5/6 πιο πρόσφατα ματς.

Δεν περιμένουμε μεγάλες διαφορές συγκριτικά με την αναμέτρηση του α’ γύρου, που ανέδειξε νικητή τον Παναθηναϊκό (2-1). Άλλωστε, ο Μπόλονι φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά, πώς να φτιάχνει κλίμα στα αποδυτήρια πριν από τα μεγάλα ντέρμπι.

Θα δημιουργήσουμε το δικό μας Combo μέσω του Bet Builder: 1 & Over 2,5 γκολ στο ματς & Να σκοράρει ο Καρλίτος σε απόδοση 6,75!

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News