Για την επιστροφή στην Ευρώπη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-3 (Highlights/vid)

Μονόδρομος η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό…

Τα έκανε όλα καλα, έχτισε σερί και ψυχολογία, αλλά στα 2 τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο εαυτός του! Συσπείρωση, αγωνιστικό θράσος, πείσμα, τσαμπουκά και μαχητική ψυχή περιμένουμε από τους πράσινους στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ.

Πέρα από τη σημασία ενός αθηναϊκού ντέρμπι, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το σύνολο του Λάσλο Μπόλονι. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πάση θυσία τους 3 βαθμούς, για να… πιάσει την ΑΕΚ στο βαθμολογικό πίνακα της Superleague και να μπει και πάλι σε τροχιά κατάκτησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η Λεωφόρος παίζει το ρόλο της, μιας και ο κάθε αντίπαλος λυγίζει ψυχολογικά. Αυτό από μόνου του, όμως δεν είναι αρκετό! Κανονικά με τον Ιωαννίδη αναμένεται να παραταχθεί το Τριφύλλι, με τον νεαρό φορ να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του.

Σέντρα στο ντέρμπι της Λεωφόρου στις 19:30 (28/2).

Τζαβίδας: «Νίκες σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα»

«Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς από εδώ και πέρα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε μιλήσει με τον προπονητή μας και είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι. Δεν ξέρω που θα κριθεί η αναμέτρηση, αλλά έχουμε προπονηθεί καλά και θα πάρουμε τη νίκη με την ΑΕΚ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News