Βιγιαφάνιες: "Άλλα χαστούκια σε καθηλώνουν και άλλα σε ξυπνάνε"
Στο ότι ο Παναθηναϊκός θα ξυπνήσει μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα στάθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.
Στο ότι ο Παναθηναϊκός θα ξυπνήσει μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα στάθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες.
Ο παίκτης των πρασίνων υποστήριξε ότι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι όμως στην συνέχεια σταμάτησαν την πίεση με αποτέλεμα ο αντίπαλος να βρει χώρους.
Αναλυτικά
“Πιστεύω ότι στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, πετύχαμε ένα γκολ πιέσαμε και παίξαμε καλά. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν το έκανε η ομάδα συνολικά με αποτέλεσμα να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Το χάσμα ανάμεσα στις γραμμές. Όταν πιέζεις πρέπει να πιέζει όλη μαζί η ομάδα.
Υπάρχουν δύο δρόμοι. Υπάρχουν χαστούκια που καθηλώνουν και άλλα που θα σε ξυπνήσουν. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το χαστούκι θα μας ξυπνήσει ενόψει της ρεβάνς”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Νέο όνομα από Premier League για τη μεσαία γραμμή
- Παναθηναϊκός: Το «κρυφό» κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού
- «Και ο Παναθηναϊκός ξανά για Βαλαντσιούνας»
- Γιαννακόπουλος: Το μήνυμα πριν τον τελικό του Final 4 και την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού - "Το πάθημα γίνεται μάθημα"
- Ράστοντερ: Πόσα ζητά η Τουν και τι περιμένει ο Παναθηναϊκός