ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (κύπελλο)

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αγωνίζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον ΠΑΣ, για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Ο Λάζλο Μπόλονι… μετρά απουσίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπόλονι είδε τους Σωκράτη Διούδη, Γιουνούς Σανκαρέ, Φώτη Ιωαννίδη και Χουάνκαρ να κάνουν και σήμερα θεραπεία, μένοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, μαζί με τους Μαουρίσιο και Μολό, τους οποίους επέλεξε να ξεκουράσει ο 68χρονος τεχνικός από τα συνεχόμενα παιχνιδια.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15.00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την COSMOTE TV.

Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι»

Οι επίμαχες φάσεις της 22ης αγωνιστικής της Super League 1, όπως τις ανέλυσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Κανένα πέναλτι δεν υπάρχει στοπ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Άγγλο. Σωστά δόθηκε εις βάρος του Λιβάι Γκαρσία στο ΑΕΛ-ΑΕΚ, ενώ δεν υπάρχει παράβαση στο Άρης-Παναιτωλικός.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, καθώς το χέρι είναι κοντά στο σώμα και όταν η μπάλα βρίσκει πάνω του, αυτό δεν έχει καταστεί αφύσικα μεγαλύτερο», ανέφερε για το χέρι του Ανδρούτσου.

Για το μαρκάρισμα του Σένκεφελντ στον Χασάν για το οποίο ζήτησαν πέναλτι οι «ερυθρόλευκοι», ανέφερε: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, διότι ενώ ο επιτιθέμενος μάχεται με τον αμυνόμενο για να βρει τον χώρο του, υπερβάλει στην επαφή και ρίχνει και τα δύο του πόδια στο έδαφος. Τη στιγμή που και οι δύο παίκτες έχουν τα χέρια τους ο ένας στον άλλον».

Για το πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός για χέρι του Σανκαρέ σε φάουλ του Βαλμπουενά, τονίζει: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για παράβαση πέναλτι, καθώς ο ποδοσφαιριστής εντός του τείχους πηδά, έχοντας τα χέρια του εντός του σώματός του και συνεπώς δεν το καθιστά αφύσικα μεγαλύτερο. Το χέρι όταν ήρθε σε επαφή με την μπάλα δεν ήταν πάνω από το επίπεδο των ώμων του και όλη η ενέργεια ήταν φυσική στην προσπάθεια του παίκτη να μπλοκάρει την μπάλα η οποία παίχθηκε από τόσο κοντινή απόσταση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News