Καριέρα χτίζεται μια φορά!

Όσο πάει και... λύνεται!

Παναθηναϊκός: Βλέπαμε τα υβριστικά σχόλια που συνοδεύουν τις αναφορές του ονόματος του μάνατζερ του Βασίλη Ζαγαρίτη για το γεγονός ότι ο μικρός (όπως όλα δείχνουν) θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Κορωπί.

Βλέπαμε τα υβριστικά σχόλια που συνοδεύουν τις αναφορές του ονόματος του μάνατζερ του Βασίλη Ζαγαρίτη για το γεγονός ότι ο μικρός (όπως όλα δείχνουν) θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το Κορωπί.

Το γεγονός ότι μερικά παιδιά μετά από 2-3 καλές εμφανίσεις ανεβάζουν το οικονομικό τους ταβάνι είναι γεγονός, πολλές φορές επηρεασμένα από τον περίγυρό τους.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δεν υπάρχει σοβαρό ελληνικό μάνατζμεντ: οι πιο πολλοί από αυτούς που δηλώνουν ατζέντηδες, γνωρίζοντας ότι η σχέση τους με τον εκάστοτε παίκτη είναι ευκαιριακή (αφού όλοι πλέον υπογράφουν για όλους) δεν σκέφτονται καθόλου μακροπρόθεσμα τα συμφέροντα του «ποδοσφαιριστή-πελάτη» τους.

Αν θες να βοηθήσεις σοβαρά ένα παιδί, δεν πρέπει να ψάχνεις πώς θα πάρει στα 20 του ένα συμβόλαιο της προκοπής, αλλά πώς θα γίνει ποδοσφαιριστής, δηλαδή πού θα παίζει, πόσο θα παίζει, πώς θα παίζει κτλ.

Πονάει η ψυχή μας όταν βλέπουμε η ταλεντάρα του Γιώργου Βαγιαννίδη να έχει… καταχωνιαστεί σε μια μικρομεσαία ομάδα του Βελγίου ή παλιότερα όταν ο Μαυρίας, ο Καπίνο κι ο Νίνης…εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης.

Για εμάς δεν είναι επιτυχία ότι ο Γιωργάκης π.χ τα πήρε χοντρά από την Ίντερ, επιτυχία είναι αυτό που κάνει ο Αλεξανδρόπουλος που πάει να καθιερωθεί στα μετεφηβικά του χρόνια στο τριφύλλι.

Ειλικρινά ελπίζουμε ο Ζαγαρίτης να μην βιαστεί. Τα συμβόλαια τα μεγάλα μπορεί να περιμένουν: η καριέρα χτίζεται μόνο μια φορά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News