Παναθηναϊκός: Μήπως να σκεφτεί την... έξτρα μεταγραφή;
Οι απανωτοί τραυματισμοί στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο έφεραν και πάλι στο προσκήνιο ένα διαχρονικό ζήτημα για την ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός είδε τους Γερεμέγεφ, Ουναί και Γεντβάι να τραυματίζονται στο παιχνίδι του Κυπέλλου, με τους δύο τελευταίους να αποχωρούν, κιόλας, από την αναμέτρηση με αναγκαστική αλλαγή.
Ο τραυματισμός του Κροάτη στόπερ, όμως, είναι αυτός που ανησύχησε περισσότερο απ’ όλους, διότι το πρόβλημα στην άμυνα είναι δεδομένο, με την πιθανή απουσία του.
Μπορεί ο Έρικ – Πάλμερ Μπράουν να μπήκε εκ… νέου στο κόλπο, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά, ως αλλαγή, μετά από 16 μήνες, αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω σε αυτόν.
Μήπως πρέπει ο Παναθηναϊκός την μεταγραφή στην άμυνα, πριν να είναι αργά, ενόψει και του δεύτερου μισού της σεζόν που θα είναι υπερφορτωμένο;
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αιχμή Γιαννακόπουλου για φάση του Βεζένκοβ στο Ολυμπιακός-Άρης
- Παναθηναϊκός: Γιατί ο Μπενίτεθ έβγαλε τον Τεττέη στο ημίχρονο
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε πει στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»
- Η επόμενη μέρα με Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - 'Ολα τα δεδομένα για το μέλλον του
- Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι έδειξε την ανάγκη για τη μεγάλη μεταγραφή, ποιος αποχωρεί