Παναθηναϊκός: Μήπως να σκεφτεί την... έξτρα μεταγραφή;
Οι απανωτοί τραυματισμοί στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο έφεραν και πάλι στο προσκήνιο ένα διαχρονικό ζήτημα για την ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός είδε τους Γερεμέγεφ, Ουναί και Γεντβάι να τραυματίζονται στο παιχνίδι του Κυπέλλου, με τους δύο τελευταίους να αποχωρούν, κιόλας, από την αναμέτρηση με αναγκαστική αλλαγή.
Ο τραυματισμός του Κροάτη στόπερ, όμως, είναι αυτός που ανησύχησε περισσότερο απ’ όλους, διότι το πρόβλημα στην άμυνα είναι δεδομένο, με την πιθανή απουσία του.
Μπορεί ο Έρικ – Πάλμερ Μπράουν να μπήκε εκ… νέου στο κόλπο, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά, ως αλλαγή, μετά από 16 μήνες, αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω σε αυτόν.
Μήπως πρέπει ο Παναθηναϊκός την μεταγραφή στην άμυνα, πριν να είναι αργά, ενόψει και του δεύτερου μισού της σεζόν που θα είναι υπερφορτωμένο;
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του