Έβγαλε... είδηση ο Μπόλονι - Τι δήλωσε μετά το ματς

Μαχητής Παναθηναϊκός, πήρε τη νίκη στη Ριζούπολη!

Είδηση έδωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το ματς με τον Απόλλωνα.

Είδηση έδωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το ματς με τον Απόλλωνα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι έρχεται σήμερα στη χώρα μας ο Μαουρίσιο.

Παράλληλα μίλησα με εξαιρετικά λόγια για τους Αθανασακόπουλο και Βέλεθ.

Αναλυτικά

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μία νίκη τραβηγμένη από τα μαλλιά. Θα ήθελα να συγχαρώ την εξαιρετική θέληση που είχε η ομάδα μου. Χαίρομαι που μπορώ να συγχαρώ τον Αθανασακόπουλο για τη συμμετοχή του, μου άρεσε πάρα πολύ.

Έδώ καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία. Η εμπειρία είναι κάτι βασικό και αναφέρομαι στον Βασίλη (Ζαγαρίτη)”.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για τη νίκη που είναι μια νίκη τραβηγμένη από τα μαλλιά, αλλά ήρθε με πολλή καρδιά

Παίξαμε κόντρα σε ένα αντίπαλο που ήρθε από δύο νίκες. Παίξαμε εδώ χωρίς πέντε παίκτες που είναι δύσκολο. Και με τους πέντε θα ήταν πάλι δύσκολο. Στον πρώτο γύρο θυμάμαι ότι πήραμε το 1-0 με δυσκολία”

Σήμερα επιστρέφει ο Μαουρίσιο, αυτή είναι η πρώτη καλή είδηση

Θα ήθελα να αναφέρω το εξαιρετικό, πραγματικά εξαιρετικό ματς που έκανε ο Βέλεθ.

Νομίζω ότι ο Ζαγαρίτης είναι ένας παίκτης με ποιότητα, αλλά ακόμη πρέπει να βελτιωθεί στο πνευματικό επίπεδο. Ο σύλλογος μου έδωσε μια καλή ευκαιρία και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω μερικά πράγματα περισσότερα, νομίζω ότι κι αυτός πρέπει να σεβαστεί αυτό το δώρο που του έκανε ο σύλλογος

Ο Ανδρέας και ο Σωτήρης είναι νέοι παίκτες και θα γίνουν καλύτεροι στα επόμενα ματς. Προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε αυτό το επίπεδο και να δώσουμε στους νέους να προχωρήσουν.

Όσον αφορά στο μέλλον – αν δεν έχεις παρόν δεν μπορείς να έχεις και μέλλον – και ξέροντας ότι με αυτούς τους νέους, υπάρχουν κι άλλοι 2-3 δίπλα τους με αυτόν τον τρόπο θα παίζουμε για να μην υποβιβαστούμε. Να μου πείτε μια ομάδα που παίζει με τρεις 19χρονους. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Σιγά-σιγά (το είπε και στα ελληνικά)».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News