Σώθηκε, αλλά... πως σώθηκε!

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ

Χαμογέλασε και μια φορά, η τύχη στον Παναθηναϊκό με την απευθείας πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, βγάζοντας τον από μια πολύ δύσκολη θέση. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Χαμογέλασε και μια φορά, η τύχη στον Παναθηναϊκό με την απευθείας πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, βγάζοντας τον από μια πολύ δύσκολη θέση. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Εννοείται πως δεν είναι τιμητικό για το Τριφύλλι να παίρνει προκρίσεις μακριά από τα γήπεδα. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, αυτός είναι ο τρόπος διεξαγωγής του θεσμού του Κυπέλλου για φέτος, και θα πρέπει να τον αποδεχτούμε (όπως αποδεχτήκαμε και τους κανονισμούς για τον Covid-19).

Ελάφρυνε, λοιπόν, το πρόγραμμα αγώνων για τον Λάσλο Μπόλονι και τους παίκτες. Συνεχόμενοι αγώνες μαζί με το Κύπελλο, που είναι και ένας ρεαλιστικός στόχος, θα φάνταζαν εξοντωτικοί για τους πράσινους, δεδομένου και των απουσιών.

Οι πρώτοι αγώνες για τους «16» του Κυπέλλου θα διεξαχθούν στο τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί από τις 2 έως τις 4 Φλεβάρη. Σε αυτό το διάστημα, οι Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σάντσες και Βιγιαφάνιες θα ήταν ανέτοιμοι για να υποδεχθούν την πρόκληση του Κυπέλλου. Καταλαβαίνει κανείς τι μπελάδες έφυγαν…

Το Κύπελλο πρέπει να συσπειρώσει τον Παναθηναϊκό. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, απέχει πέντε αγώνες μακριά από το τρόπαιο. Και με μια ευνοϊκή κλήρωση, τα ημιτελικά είναι κοντά!

Αν βγάλει, όπως οφείλει, το πρόγραμμα του Γενάρη το Τριφύλλι και δεν «λυγίσει» από τη βαθμολογική πίεση και τα γνωστά του αγωνιστικά προβλήματα, θα προκύψουν «κέρδη» και στο Πρωτάθλημα. Διότι τόσο ο Άρης, όσο και η ΑΕΚ, θα «πιεστούν» στους «16» κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης, αντίστοιχα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News