«Η επιμονή Μπόλονι ξένισε πολλούς στον Παναθηναϊκό»
Ποια είναι η… μεταγραφική επιμονή του Λάζλο Μπόλονι, η οποία ξένισε πολλούς στον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Livesport, η επιμονή του Λάζλο Μπόλονι στην απόκτηση του Λαμκέλ Ζε έχει ξενίσει πολλούς στον Παναθηναϊκό.
Κυρίως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επειδή διαβλέπουν το μεγάλο μειονέκτημα του Καμερουνέζου εξτρέμ τον χαρακτήρα του.
Απορούν λοιπόν με τον τρόπο που θα τον διαχειριστεί ο Ρουμάνος όταν ήδη δεν τα έχει καταφέρει στα πράσινα αποδυτήρια με πιο ήρεμους ανθρώπους από τον υποψήφιο φασαριόζο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΓιατί κακά τα ψέματα ναι μεν σημειώνονται κρούσματα απειθαρχίας, αλλά δεν υπάρχει στο ρόστερ το πραγματικά κακό παιδί όπως είναι ο Λακμέλ Ζε στην Αντβέρπ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»