Να μην έχει "κάψει" τον Παναθηναϊκό ο Μπουζούκης

Τσάμπα ισοπαλία στο ΟΑΚΑ - Έ"Χ"ασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Ελπίζουμε ο Γιάννης Μπουζούκης να μην έχει κάψει στο μυαλό του την πιθανότητα να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όντας απογοητευμένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του.

Ελπίζουμε ο Γιάννης Μπουζούκης να μην έχει κάψει στο μυαλό του την πιθανότητα να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όντας απογοητευμένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του.

Ο μικρός έχει ατέλειες αλλά με τη μπάλα στα πόδια είναι καλός κι η αλήθεια είναι πως εμείς πολύ θα θέλαμε να τον δούμε σε σχηματισμό με Βιγιαφάνιες-Μαουρίσιο. Ο Αργεντινός με την ΑΕΚ είχε την πρώτη του πραγματικά πολύ καλή βραδιά.

Το παιχνίδι του ταίριαξε τέλεια με τις απαιτήσεις του ντέρμπι γιατί απ’ όσους είχε ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του ήταν ο μοναδικός που μπορούσε, τρέχοντας με τη μπάλα, να πάει πάνω στους αμυντικούς χαφ και στα στόπερ χωρίς να την χάσει και να περάσει μεγάλη ή μικρή διαγώνια/κάθετη πάσα ικανή να ταράξει τις ισορροπίες στην αμυντική διάταξη του αντιπάλου ή να βγάλει συνεργασία με τους συμπαίκτες του.

Τα ίδια ακριβώς που έκανε ο Γιαννάκης στο εντυπωσιακό του ξεκίνημα το 2018 όταν όλοι αναρωτιόμασταν γιατί δεν έπαιζε αυτό το διαμαντάκι νωρίτερα και για ποιο λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον είχε στα αζήτητα.

Από τότε άλλαξαν πολλά, ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να του αλλάξει θέση, ο μικρός ίσως πιέστηκε, απογοητεύτηκε , τα παράτησε κάτι που κακό μονάχα στον ίδιο έκανε. Φανταστείτε σύνολο με κεντρικά χαφ που μιλούν στο τόπι σαν του λόγου του, τον Αργεντινό, τον Βραζιλιάνο κι από πίσω τους Αλεξανδρόπουλο ή Κουρμπέλη σε ρόλους «σκούπας».

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News