Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming | Superleague

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming: Με κεκτημένη ταχύτητα και την αύρα της Λεωφόρου

Να κρατήσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη και να εμφανιστεί απολύτως συγκεντρωμένος θέλει ο Παναθηναϊκός που κοντράρεται στην 13η αγωνιστική με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (12/12  19.30).

Οι πράσινοι πρέπει να χτίσουν σερί νικών και να πλησιάσουν ακόμη παραπάνω στις πρώτες θέσεις. Άλλωστε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ έδειξαν ότι οι πράσινοι ότι δεν έχουν καμία τρομερή απόσταση ποιοτικά. Η ζημιά όμως έχει γίνει με τους λεγόμενους μικρούς και υπό αυτή την έννοια χρειάζεται πολύ προσοχή το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Παναθηναϊκός Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Οι πράσινοι θα έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα της έστω και άδειας Λεωφόρου και της αύρας που δίνει, ενώ ο Λάζλο Μπόλονι θέλει εγρήγορση και δυνατό ξεκίνημα της ομάδας στο παιχνίδι. Το σύστημα θα είναι επιθετικό όπως και η φιλοσοφία της ενδεκάδας. Το σενάριο να προηγείται στο σκορ από το ημίχρονο και να νικήσει τον αγώνα ο Παναθηναϊκός πληρώνει με 2.50.

Βέβαια οι Ηπειρώτες χρειάζονται προσοχή γιατί έχουν δείξει καλά στοιχεία ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ έχει 12 βαθμούς και προέρχεται από τη νίκη 2-0 επί της Λαμίας στους Ζωσιμάδες.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες στην έδρα του και ευελπιστεί ότι το ματς θα ανοίξει, καθώς και ο αντίπαλος δεν είναι από τις ομάδες που παίζουν μόνο άμυνα. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ στο παιχνίδι προσφέρεται στο 2.10.

Στο κομμάτι προϊστορίας οι πράσινοι έχουν ένα ποσοστό νικών κοντά στο 80% όταν υποδέχονται τον ΠΑΣ στην Αθήνα. Πέρσι το τριφύλλι είχε νικήσει 3-1.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα στοίχημα

Μεγάλο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει λίγο παραπάνω από 1,6 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να μη δέχεται γκολ στο ματς. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News