Λογική η απαίτηση Ζαγαρίτη
Δεν είναι κακό να έχεις καλές σχέσεις με τους παίκτες -τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς. Πρέπει όμως να μην ξεχνάς ότι πλέον κάθε ποδοσφαιριστής είναι μια μικρή επιχείρηση κι όταν μιλάμε για συμβόλαια, εκείνος κοιτάζει την πάρτη του.
Δεν είναι κακό να έχεις καλές σχέσεις με τους παίκτες -τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς. Πρέπει όμως να μην ξεχνάς ότι πλέον κάθε ποδοσφαιριστής είναι μια μικρή επιχείρηση κι όταν μιλάμε για συμβόλαια, εκείνος κοιτάζει την πάρτη του.
Αυτό δεν είναι κατακριτέο: ίσα ίσα. Δεν πρέπει όμως καμία ομάδα να το ξεχνάει: κυρίως μια τοπ ομάδα πρέπει να θυμάται ότι είναι κι η ίδια επιχείρηση και γι’ αυτό δεν πρέπει ν’ αντιμετωπίζει τίποτα συναισθηματικά, γιατί τα αισθήματα καμιά φορά δεν είναι αμοιβαία.
Το αναφέρουμε για όσα διαβάσαμε χθες σχετικά με το συμβόλαιο του Βασίλη Ζαγαρίτη ο οποίος ξεπετάγεται και νιώθοντας τον ντόρο που γίνεται γι αυτόν προφανώς επιθυμεί να πάρει ένα συμβόλαιο αρκετά πάνω από τα σημερινά…30 χιλιάρικα!
Προφανώς και δεν τον πήραν τον μικρό τα χρόνια, προλαβαίνει να βγάλει καλά λεφτά από τη μπάλα αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς μα όταν βλέπεις ότι ο Χ αναπληρωματικός αποτιμάται τόσα χωρίς εσύ να τον βλέπεις καν αγωνιστικά, ε, είναι πολύ λογικό να θες κι εσύ κατιτίς παραπάνω.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος! Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά τις ύβρεις προς τον Αταμάν
- Παναθηναϊκός: Η θέση του στο UEFA Europa League - Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: «Πράσινο» πάρτι στην εξέδρα (vid)
- Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Συνεχίστηκαν και στο γήπεδο τα υβριστικά συνθήματα για Αταμάν (vid)
- Εκνευρισμένος ο Αταμάν: «Αν συμβεί αυτό, θα φύγω από το γήπεδο!»