Έπρεπε να είχε γίνει από το 2012!

Όσο πάει και... λύνεται!

Βαρεθήκαμε να το γράφουμε από το 2012, χωρίς στόχους τι καλύτερο μπορούσες να κάνεις από τις προωθήσεις παιδιών από τις ακαδημίες και στροφή στην ελληνική αγορά;

Κινήσεις απειροελάχιστου κόστους που αν έβγαιναν θα αποτελούσαν οικονομικό και αγωνιστικό κεφάλαιο για το σύλλογο. Δείτε σήμερα τον Βασίλη Ζαγαρίτη. Μην γελιόμαστε, το παιδί προωθήθηκε τυχαία αφού ο Χουανκάρ ήρθε στην Αθήνα σακατεμένος.

Ο ποδοσφαιριστής στα πρώτα του ματς έκανε κάποια λάθη απειρίας αλλά όσο περνά ο καιρός δείχνει πως έχει το βασικό στοιχείο που απαιτεί η θέση, ικανότητα να τρέχει και να καλύπτει μόνος του την πλευρά.

Το κόστος του είναι ελάσχιστο, συγκριτικά με τον Εμμάνουελ Ινσούα που καλός, χρυσός και άγιος αλλά την ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια του πιτσιρικά δεν την διαθέτει. Πάνω από 450 χιλιάρικα ζητούσε ο Αργεντινός για να ανανεώσει, το ίδιο κι ο Σκανδιναβός λάτρης των χρυσαφένιων κουπ που για χάρη του πέρσι πήγαν στην άκρη ο Αποστολάκης και ο Βαγιαννίδης που τώρα αμφότεροι είναι στα αζήτητα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News