ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Να της βάλει… ζόρια!

Το αποτέλεσμα που θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα του δώσει τεράστια βαθμολογική ανάσα αναζητά ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ(6/12 19.30) για την 11 αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι αγώνες του Παναθηναϊκού σε Live Streaming

Έναν συνδυασμό πραγμάτων θέλει ο Παναθηναϊκός στο αθηναϊκό ντέρμπι, ώστε να νικήσει την ΑΕΚ. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι προέρχεται από την καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό, όπου το 2-1 δεν αποτυπώνει την αλήθεια για ένα ματς που ήταν στην πραγματικότητα για 3-0.

Οι πράσινοι ψάχνονται στο κομμάτι της ομαδικότητας αλλά δεν υστερούν σε προσωπικότητες. Ειδικά τώρα, που έχουν τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες στην ενδεκάδα τους. Ταυτόχρονα, η ΑΕΚ μόνο άτρωτη δεν μοιάζει.

Τουναντίον, οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν κρατήσει το μηδέν στα 7 τελευταία τους παιχνίδια. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ένα καλός παναθηναϊκός μπορεί να προβληματίσει την ΑΕΚ, να της βάλει ζόρια … Το σενάριο να βρει πρώτο δίχτυα το τριφύλλι στο αθηναϊκό ντέρμπι προσφέρεται στο 2.70!

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η ΑΕΚ που θα είναι τυπικά γηπεδούχος στο άδειο ΟΑΚΑ νίκησε τη περασμένη αγωνιστική τον Αστέρα στην Τρίπολη και έχει 19 πόντους, 7 περισσότερους από τον Παναθηναϊκό.

Από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς οι πράσινοι πρέπει να κάνουν μία μεγάλη νίκη και αφού δεν το κατάφεραν στο Καραϊσκάκη, ας το κάνουν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μόνο με ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να γυρίσει τελείως η ψυχολογία και αλλάξει όλη σεζόν. Το διπλό του Παναθηναϊκού πληρώνει με 4.45…

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει λίγο παραπάνω από 4 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να μην πετυχαίνει γκολ στο ματς. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News