«Ανακοινώνει πρόστιμο ο Αλαφούζος»

«Δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα!»

Ο Λάζλο Μπόλονι επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στη NOVA τις εντάσεις που έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, σε ημίχρονο και φινάλε του ντέρμπι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχθηκε ότι υπήρξαν εντάσεις, τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του ντέρμπι, ενώ αποκάλυψε ότι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν σε απολογία από τη διοίκηση, για να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά τους.

«Όταν έχεις μια ομάδα με 40 νέους στα αποδυτήρια, καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι αναπόφευκτο να μην έχεις διάφορες καταστάσεις έντονες. Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Εμένα μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν χαρακτήρα. Όμως αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να πηγαίνει προς το συμφέρον όλων και του συλλόγου, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί συνέβησαν στο τέλος του αγώνα, αλλά όλα φούσκωσαν λόγω των ΜΜΕ. Το να γράφεις για σκάνδαλο για να πουλήσεις περισσότερο, είναι κάτι που γίνεται συνέχεια και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Μιλήσαμε ανοιχτά μπροστά σε όλους μέσα στα αποδυτήρια. Κλήθηκαν παίκτες ενώπιον της διοίκησης και πιστεύω πως με την ωριμότητα που τους διακρίνει κατανόησαν πως ίσως ένας άλλος αντιμετώπισης είναι περισσότερο σωστός. Έχω τη δύναμη όμως να πω ότι όλα αυτά είναι πίσω μας. Μπορεί να εμφανιστούν, βέβαια, νέα, γιατί έτσι είναι η ζωή. Και για μένα και όλο τον κόσμο έχω μια απάντηση: η απάντηση είναι στον αγωνιστικό χώρο και είμαι πεπεισμένος ότι θα τη δώσουν στον αγωνιστικό χώρο», ήταν τα λόγια του Μπόλονι.

«Ανακοινώνει πρόστιμο ο Αλαφούζος»

Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα Sportday, «προχωράει» πιο πέρα το συγκεκριμένο θέμα…

Αναφέρει ότι στον Αλαφούζο «άρεσαν οι φωνές του Μπόλονι, διότι του είχαν πει ότι ο προηγούμενος, δηλαδή ο Πογιάτος είχε καταπιεί τη γλώσσα του στην Τρίπολη…».

Τέλος, η εφημερίδα τονίζει ότι «πλησιάζει η μέρα για την ανακοίνωση προστίμου από τον Αλαφούζο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News