Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Είναι νωρίς να γραφτούν εγκώμια ή αρνητικά σχόλια για τον Πιέρ Ντρεοσί αφού μόλις έπιασε δουλειά.

Αυτό που αρκετοί παρατήρησαν είναι ένα στοιχείο που έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τους τελευταίους μήνες: το βλέμμα του ελέγχου.

Ο νέος γενικός διευθυντής του τριφυλλιού, σύμφωνα με τη Livesport, ακούει και μαθαίνει, τσεκάρει τους πάντες και τα πάντα.

Σαν να έχει αρχίσει ήδη τη διαδικασία της αξιολόγησα από την οποία θα περάσει όλα τα επίπεδα λειτουργίας του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και στην προπόνηση ο Ντρεοσί ήταν σαν να βαθμολογούσε την προσπάθεια κάθε παίκτη.

Η παρουσία του Ντρεοσί και οι κουβέντες με τον Μπόλονι

Ο Γάλλος που ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα από το «τριφύλλι» έπειτα και από επιθυμία του Ρουμάνου προπονητή των «πράσινων» με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, βρέθηκε στην άκρη του γηπέδου όπου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα της ημέρας στο Κορωπί.

Θέλησε να βρεθεί πολύ κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών την ημέρα που σημειώθηκαν και αρκετές επιστροφές για να βοηθήσουν τα πλάνα του Μπόλονι ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είχε και κουβέντες μαζί του πέρα από τις οδηγίες που έδινε στους ποδοσφαιριστέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News