Έντονο παρασκήνιο με Αλαφούζο και Ντρεοσί - Ανατροπή με όσα ξέραμε

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Ο Παναθηναϊκός με την ανακοίνωση του Πιερ Ντρεοσί κάλυψε ένα πολύ σημαντικό κενό.

Ο Παναθηναϊκός με την ανακοίνωση του Πιερ Ντρεοσί κάλυψε ένα πολύ σημαντικό κενό.

Ο 61χρονος Γάλλος ανέλαβε επισήμως χθες το πόστο του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δημιούργησε την εντύπωση ότι η επιλογή του έγινε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, καθώς επίσης και ότι αποτέλεσε εισήγηση του Λάζλο Μπόλονι εξαιτίας της συνεργασίας τους στη Ρεν.

Ανατροπή…

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι ο Ντρεοσί αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου και η προεργασία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει πριν από την πρόσληψη του Μπόλονι.

Μάλιστα ο Αλαφούζος είχε ζητήσει από τον Γάλλο την εκτίμηση του για τον Ρουμάνο που ήταν θετική ενώ το ίδιο έκανε προσφάτως και με τον Μπόλονι για τον Ντρεοσί.

Ο λόγος που επέλεξε να προχωρήσει στην παρούσα φάση την υλοποίηση της συνεργασίας τους ήταν γιατί διέκρινε ότι χρειάζεται ένας γενικός κουμανταδόρος με οργανωτικές ιδιότητες στο πλευρό του Ρουμάνου που θα έχει χημεία μαζί του.

Πηγή: ΕΦΣΥΝ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News