«Τσεκάρει Ενζιγκουλά ο Παναθηναϊκός - Σε ανοικτή γραμμή με Στρασμπούργκ» (vid)
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει διερευνητικές επαφές, μέσω του Στέφανου Κοτσόλη, για ποδοσφαιριστές της Στρασμπούργκ, σύμφωνα με την εκπομπή «Box 2 Box».
Ο Στέφανος Κοτσόλης έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στα καθήκοντά του ως αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.
Μετά τον Τουμέρ Μετίν εκείνος «ενεργοποίησε» άλλη μια επαφή από τη διαδρομή του στο ποδόσφαιρο, τον Μόργκαν Σναϊντερλέν.
Με αυτό τον τρόπο, το «Τριφύλλι» έλαβε πλήρη ενημέρωση για τους ποδοσφαιριστές που είναι προς αποχώρηση από τη Στρασμπούργκ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΜια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν ο 20χρονος Γάλλος μέσος, Ραμπί Ενζιγκουλά.
Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με χρηματιστηριακή αξία στα 2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt. Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 4 συμμετοχές στη Ligue One.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση