Βοτανικός: Στο δημόσιο και τον δήμο τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες
Βοτανικός: Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις για το μνημόνιο συνεργασίας, τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες του γηπέδου θα πηγαίνουν στο δημόσιο και τον δήμο Αθηναίων.
Βοτανικός: Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις για το μνημόνιο συνεργασίας, τα έσοδα από τις εμπορικές λειτουργίες του γηπέδου θα πηγαίνουν στο δημόσιο και τον δήμο Αθηναίων.
Τα έσοδα από τις εμπορικές συμφωνίες είναι σημαντικές σε κάθε γήπεδο για έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο.
Στη σημερινή ανακοίνωση για το μνημόνιο συνεργασίας αναφέρεται ότι τα έσοδα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Βοτανικού δεν θα καταλήγουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά ολοκληρωτικά στο δημόσιο και τον δήμο Αθηναίων.
Το συγκεκριμένο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρει τα εξής:
”Η χρήση και η λειτουργία του γηπέδου εκχωρείται, άνευ ανταλλάγματος, στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για 99 χρόνια, με τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί και η Εθνική Ελλάδος. Τα έσοδα, από κάθε μορφής εμπορικές λειτουργίες του γηπέδου, κατανέμονται μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Δήμου Αθηναίων”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»