Τρομακτικό νούμερο: 16 ανανεώσεις σε 16 μήνες στον Παναθηναϊκό
Προέκυψε από τις ανανεώσεις και κάτι θετικό για τον Παναθηναϊκό…
Δεκαέξι ανανεώσεις συμβολαίων σε ισάριθμους μήνες έχουν πετύχει οι πράσινοι, ένα στατιστικό που αποδεικνύει το «δέσιμο» πολλών ποδοσφαιριστών με τον σύλλογο.
Το Τριφύλλι έχει κρατήσει τον κορμό (Διούδης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης) για τα επόμενα χρόνια. Φαίνεται πως έχει μάθει από τα λάθη του και δεν αφήνει να πάνε… στράφι ποδοσφαιριστές αξίας, όπως οι Λάμπρου, Βαγιαννίδης, Αποστολάκης.
Και μάλιστα, προαναφερόμενο «16άρι» στις ανανεώσεις θα μπορούσε να… μεγάλωνε, εάν έμεναν ακόμη, οι Δώνης, Ινσούα και Γιόχανσον, οι οποίοι υπήρξαν πρόθυμοι να παραμείνουν στο σύλλογο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι για πλούσια παιδιά» – Αιχμές για Ολυμπιακό και μήνυμα στο NBA
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Μία θέση πραγματικά «παίζεται» πριν τον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπόνα, Μπάσι και το «παράθυρο» του NBA»
- Η… ανοιχτή πόρτα του Παναθηναϊκού στο ΝΒΑ με όρους!
- Χέιζ-Ντέιβις: «Άλλοι περνούν πραγματικά δύσκολα - Η δική μου δουλειά είναι να μου φωνάζει ο Ζέλικο για δύο ώρες και μετά να πηγαίνω σπίτι»