«Εδειξε» Παναθηναϊκό ο μάνατζερ του Σάσα
Ο ατζέντης του Λούκας Σάσα, Λέο Κορνατσίνι υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος άσος επιθυμεί να συνεχίσει στον Άρη αλλά και πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι το newspao.gr, τις προηγούμενες μέρες αποκάλυψε ότι ο παίκτες έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα ο μάνατζερ του Σάσα.
Αναφορικά για το πιθανό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τόνισε χαρακτηρστικά: «Ξέρουμε ότι ομάδες από την Ελλάδα ενδιαφέρονται για τον Σάσα, γιατί έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι και τον παρακολούθησαν αρκετά… μάτια. Δεν είναι μόνο οι δυνατές ομάδες των Αθηνών. Υπάρχουν τέσσερις-πέντε σύλλογοι, από την Τουρκία, όπως και από άλλα πρωταθλήματα, που μας χτύπησαν την πόρτα. Επαναλαμβάνω, όμως πως ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και περιμένουμε την κατάθεση πρoσφοράς. Μέχρι να συμβεί αυτό, δεν θα μιλήσουμε με άλλη ομάδα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια