Εκπλήξεις ο Μπόλονι: Για... βασικός ο Μολό, εκτός «διπλού» ο Καρλίτος!
Ο Λάσλο Μπόλονι φαίνεται πως προορίζει τον Γιοάν Μολό για το βασικό σχήμα της ομάδας κόντρα στη Λαμία, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δοκιμάστηκε ο Αθανασακόπουλος στη θέση του Καρλίτος.
Αρκετές είναι οι δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού ενόψει του ερχόμενου εκτός έδρας παιχνιδιού στο ΔΑΚ της Λαμίας απέναντι στην τοπική ομάδα.
Η άποψη του πράσινου τεχνικού είναι ξεκάθαρη αναφορικά με τα «φτερά» της επίθεσης, καθώς ο Μολό δείχνει πιο ικανός τη δεδομένη στιγμή από τον Αϊτόρ. Όπως είχε ισχυριστεί και στο παρελθόν ο Γάλλος, «αν ένας προπονητής δεν με βάζει βασικό, δεν γίνεται να δείξω την αξία μου.».
Κάτι τέτοιο είναι στα… σκαριά για το παιχνίδι του Σαββάτου. Στο οικογενειακό διπλό της Τετάρτης ο Μπόλονι δοκίμασε σχήμα με τον Αθανασακόπουλο στην κορυφή της επίθεσης και τον Μακέντα σαν… δεκάρι. Ο Καρλίτος, μαζί με τον Αϊτόρ, έμειναν στον πάγκο, αλλά δύσκολα θα θεωρήσει κανείς πως αυτό θα συμβεί και την ημέρα του αγώνα σχετικά με τον πρώτο.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη