Πυρετωδώς στο Κορωπί ο Μπόλονι - Τετ α τετ με παίκτες
Πηγαίνει πρωί και… σχολάει βράδυ ο Λάσλο Μπόλονι τις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό προσπαθώντας να επιδιορθώσει την όλη κατάσταση.
Ο Ρουμάνος τεχνικός πηγαίνει μέρα και φεύγει… νύχτα από το προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού, ώστε να επουλώσει τις πληγές που άφησαν ορθάνοικτες Πογιάτος – Ρόκα.
Μπορεί να τελειώνουν οι προπονήσεις και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να αποχωρούν, όμως, ο Μπόλονι παραμένει στο πόστο του και κάνει συναντήσει με τους συνεργάτες του με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της ομάδας.
Ο πράσινος τεχνικός δουλεύει αρκετά με το κομμάτι της ψυχολογίας, γι’αυτό, και έχει αρκετά τετ α τετ με τους παίκτες. Στις προπονήσεις δίνει το βάρος στο θέμα της φυσικής κατάστασης και γι’αυτό, επικεντρώνεται στο τρέξιμο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- MozzartSport: «Πιθανή αποχώρηση Αταμάν μέχρι τέλος της εβδομάδας» - Τι λένε για Ζοτς
- «Βλέπουν» άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν οι Τούρκοι για Αταμάν
- Φρουρός: «Πιο κοντά από ποτέ ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αταμάν: Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Η εντολή Αλαφούζου για την αποζημίωση Μπενίτεθ»