Μολό: «Θα δώσω την καρδιά μου για τον Παναθηναϊκό»
Πανευτυχής που βρέθηκε ξανά στην αποστολή του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Γιοάν Μολό, ο οποίος υποσχέθηκε «restart» με τους πράσινους από το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο.
Ο Γάλλος εξτρέμ ισχυρίστηκε πως θα δώσει και την καρδιά του για τους πράσινους, και πως ζει σε πελάγη ευτυχίας με την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα.
Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Instagram:
«Για εσάς, για την οικογένειά μου, θα δώσω και την καρδιά μου για τον Παναθηναϊκό. Το να ξεκινήσω πάλι τις προπονήσεις και να φορέσω ξανά αυτήν την εμφάνιση ήταν το καλύτερο για μένα. Είμαι ο κανένας, όμως, αν μπορέσω να βοηθήσω αυτήν την ομάδα να λάμψει, όλη μου η αφοσίωση είναι δική σας. Παίξω – δεν παίξω, θα είμαι πάντοτε, ευγνώμον!»
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- «Ο Παναθηναϊκός κινείται για την αγορά Λαφόν - Το ποσό που θα δαπανήσει»
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Λόβεθ Ομορούγι: Η «γαζέλα» της Βαλεφόλια που ξεχώρισε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (pics)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία